U bent hier: Home Vloeren Bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren

 

Aan bedrijfsvloeren worden vaak hoge eisen gesteld, afhankelijk van het doel waarvoor ze gebruikt worden. Afhankelijk van de wettelijke eisen die aan bedrijven gesteld worden, moeten ze vaak slijtvast zijn, vloeistofdicht en resistent tegen chemische stoffen en bacteriën. Ook moeten ze liefst gemakkelijk schoon te houden zijn. Janmaat Grindvloeren biedt een assortiment bedrijfsvloeren van hoge kwaliteit en geschikt voor allerlei toepassingen. Wij leveren en plaatsen onder andere gietvloeren, coating vloeren en Pvc-vloeren in diverse uitvoeringen. Daarbij zijn er letterlijk honderden mogelijkheden qua kleur en design.

 

Kunststofvloeren

Zowel industrieel als voor privë gebruik zijn kunststofvloeren zeer goed toepasbaar. Een kunststofvloer is stijlvol en naadloos. De kunststofvloer vormt een naadloos eindproduct dat in ieder kleur en kleurcombinatie aangebracht kan worden, dus ook op uw vloer.

Een kunststofvloer is vloeistofdicht, duurzaam en eenvoudig te onderhouden.

 

De vloer kan worden voorzien van hitte bestendige delen of een antislip laag die bij sommige delen van de vloer dikker kan worden aangebracht. U kunt hierbij denken aan een kunststofvloer in een industriële keuken.

 

Meer informatie over kunststofvloeren?

Voor meer informatie en een prijsindicatie over kunstofvloeren kunt u gebruik maken van ons offerte aanvraagformulier.

 

Industrievloeren (troffel vloer)

Een industrievloer‚ is een zeer harde kunststof vloer met een volledig glad oppervlakte. Een industrievloer is er op basis van epoxy. U weet zelf uiteraard het beste aan welke eisen uw industrievloer moet voldoen. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste naadloze kunststof vloe . Op deze manier betaalt u nooit meer dan nodig is.

 

Prijzen voor onze‚ industrievloeren

2-4 mm vloer de volgende‚ prijzen: vanaf € 55.00 tot € 80 per m‚².

 

Winkelvloeren

Winkelvloeren moeten mooi, slijtvast en gemakkelijk in onderhoud zijn. Kies daarom voor een winkelvloer van Rezina Cemento. En gietvloer op cement basis is zeer trendy en heeft een industriële uitstraling. Een esthetische of functionele vloer vraagt een goede voorbereiding, netheid van werken, oog voor detail, maar is bovenal maatwerk.

Het aanbrengen van een Rezina cemento is ambachtelijk werk en vereist vakmanschap, jarenlange ervaring en deskundigheid.

 

Meer informatie en een prijsindicatie over rezina cemento? Maak gebruik maken van het‚ offerte aanvraagformulier.

  • tot 100m2‚ v.a. € 56,19 p/m2
  • van 100m2‚ tot 200m2‚ v.a. € 49,00 p/m2
  • van 200m2‚ tot 500m2‚ v.a. € 45,00 p/m2
  • bij 1000m2‚ of meer op aanvraag.


De‚ prijzen zijn afhankelijk van de volgende factoren:

  • Vlakke ondervloer.
  • Geen scheurvorming.

Prijzen zijn inclusief werkloon, materiaal en reisvergoedingen.

  • Uitvoering vindt plaats op werkdagen.
  • Prijzen zijn onder voorbehoud en exclusief BTW. Uiteraard is, op basis van overleg, uitvoering ook in het weekend en of in de nacht mogelijk.

 

Type bedrijfsvloeren

Een Janmaat gietvloer PU is bijvoorbeeld een geheel uit kunststof gemaakte bedrijfsvloer, bestaande uit PU-hars met vulstof en verharder en oplosmiddel- en watervrij. Eenmaal gelegd resulteert dit in een zeer flexibele en naadloze vloer die er heel strak bijligt. Toepasbaar voor bijvoorbeeld een trendy modezaak of kapperswinkel. Gietvloeren kunnen ook met een holle plint worden gelegd, wat een vereiste is in de horeca waar hoge wettelijke eisen worden gesteld aan de hygiëne.

 

Voor uw magazijn, werkplaats of garage is een zogenaamde coating bedrijfsvloer bij uitstek geschikt. Deze aantrekkelijke geprijsde vloeren van slechts 1 mm dik zijn vloeistofdicht, anti-slip en hebben een licht mechanische resistentie. Ze zijn bovendien gemakkelijk schoon te houden.

Een derde type bedrijfsvloeren vloeren zijn de Senso Pvc vloeren die als laminaatvloer met een uniek clicksysteem gelegd worden. Ze hebben een hoge kras- en slijtvastheid en een sterke reductie van het loopgeluid. Heel handig voor drukke kantoren en winkels, en heel veilig door de brandwerende werking.

 

rezina janmaat

 

Janmaat bedrijfsvloeren

Wilt u zich oriënteren op de mogelijkheden die wij bieden voor bedrijfsvloeren? Kijk alvast eens bij het vloeren overzicht. Daar ziet u een overzicht van de verschillende typen vloeren die Janmaat levert, waaronder ook diverse grindvloeren. Voor een deskundig advies en goede voorlichting over de specifieke eigenschappen van de bedrijfsvloeren bent u welkom in onze showroom. Wij nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden en samen met u te kijken naar de beste oplossing voor uw bedrijfsvloer.

 

Kennismaken met de bedrijfsvloeren experts van Janmaat? Neem contact op via: info@janmaatgrindvloeren.nl

 

Janmaat Vloeren B.V.

Noord 44, 2931 SK

Krimpen a/d Lek, Zuid Holland

Telnr. 0180 55 09 72

Faxnr. 0180 51 31 01

E-mailadres: Info@janmaatgrindvloeren.nl

Bedrijfsvloeren | Janmaat Grindvloeren