Pandomo

alt

Ongelimiteerde vrijheid verschaft aan oppervlakten.

 

PANDOMO‚® Floor en PANDOMO‚® FloorPlus opent een veelvoud aan exclusieve designmogelijkheden voor iedere kamer: de basis is een cementachtige bedekking van de vloer, die een bijna ongelimiteerd bereik van ontwerpen en kleuren toestaat,

dankzij zijn unieke designconcept.

Alle typen vloeren kunnen vrij en gemakkelijk ontworpen worden, terwijl ze de ideale condities bieden voor het perfect implementeren van de visie van de planner.

Het zal een stuk van overtuigende architectuur van fascinerende intensiteit zijn.

Het idee is even simpel als aanstekelijk: Gladde, heldere floeroppervlakten worden gecreëerd in een moderne en versimpelde look door deze materialen op basis van cement. PANDOMO‚® Floor en PANDOMO‚® FloorPlus gebruiken is opwindend door‚  de overvloed van mogelijke variaties. De basismaterialen kunnen gekleurd worden met PANDOMO‚® kleurpigmenten.

Unieke designeffecten kunnen ingewerkt worden en‚  gekleurde plafond-, muur- en vloeroppervlakten kunnen naadloos naast elkaar geplaatst worden; daarbij kunnen elementen van andere binnenshuis-designmaterialen gemakkelijk betrokken worden

 

PANDOMO‚® FloorPlus biedt ook de mogelijkheid een speciaal geselecteerde aggregaat te integreren in de vers genivelleerde vloer, wat de oppervlakte harder en robuuster maakt zonder dat die zijn uiterlijk verliest. Vrijheid in vorm en kleur: het architectonische design is doorslaggevend voor een kamer met PANDOMO‚®. Monochrome oppervlakten zijn even mogelijk als ornamentale, blanke en decoratieve ontwerpen.

 

‚  ‚ woonkamergietvloer

FIJNE/GROVE GRINDVLOERKORREL

 

De natuur zelf levert de grondstof voor een grindvloer. ‚ Miljoenen naturel grindkorrels zijn in de loop der tijden door water, zand en wind afgerond.

Een grindvloer bestaat uit miljoenen korreltjes. Die hebben standaard een afmeting van‚ 1 tot 2mm, 2 tot 3mm of 3 tot 4mm.

Speciaal voor woonvloeren is de nieuwste kleurenlijn ontworpen. Geraffineerde combinaties of juist subtiele kleurnuances, allemaal vormen ze

de basis van een persoonlijke woonsfeer. U hoeft alleen nog te kiezen welke stijl en korrelgrootte het best bij u past.

Pandomo vloeren

Er is steeds meer vraag naar naadloze vloeren met een industrieel uiterlijk, maar dan wel met de eigenschappen van warmte, decoratief uiterlijk, exclusiviteit en slijtvastheid.De Pandomo‚® is een vloer met een industrieel karakter die geheel naar de bovenstaande eigenschappen speciaal is ontwikkeld. Pandomo vloeren worden naadloos gelegd en zijn op basis van cement. Door het natuurlijke materiaal doet het geheel niet kil en kunstmatig aan maar vormt het juist een warme toevoeging voor uw interieur. De dikte van de vloer is 5-8 mm.
csm RolfBenz Pandomo 48 b442cb7ff0


Pandomo designvloeren zijn in vele kleuren leverbaar.
Helder wit, zachte grijstinten, betongrijs of antraciet, diep rood of warme terra kleuren, taupe-tinten, stralend blauw of grasgroen. De mogelijkheden zijn onbeperkt en elke vloer is uniek.
Pandomo vloeren worden in diverse slijpgangen gepolijst en hierna afgewerkt met een speciaal gepatenteerd uithardend olie-wax systeem. Het unieke van dit systeem is dat de vloer een zijdeglans uiterlijk krijgt met een warme uitstraling. Het natuurlijke vloeigedrag zorgt ervoor dat de vloer op subtiele wijze een levendig uiterlijk krijgt, uiteraard afhankelijk van kleurkeuze.

Pandomo designvloeren worden naadloos gelegd, van 3m‚² tot 3000m‚². Vrijwel elke ruimte is geschikt voor een Pandomo designvloer.

Epoxy vloeren

Topkwaliteit epoxyvloeren met garantie voor een aantrekkelijke prijs

Epoxy vloeren worden steeds populairder. En terecht, want met een epoxyvloer kunt u uw huis of bedrijfspand een geheel eigen karakter geven. Epoxy vloeren of grindvloeren zijn er in honderden varianten en zijn geschikt voor praktisch alle ondervloeren, mits deze op de juiste manier voorbehandeld worden. Bij Janmaat Grindvloeren kunnen we u alles vertellen over de toepassing van epoxy vloeren. Wij leveren en plaatsen al meer dan 15 jaar epoxy vloeren door heel Nederland, en ons deskundige werk en uitstekende service wordt zeer gewaardeerd door onze klanten, zoals u kunt nalezen op http://www.janmaatgrindvloeren.nl/reviews/klantenbeoordelingen/geef-uw-mening.html.

Soorten epoxy vloeren

Heeft u al eens gekeken naar de verschillende soorten epoxy vloeren? Duizelt het u bij de vele mogelijkheden? Dat kan kloppen, want bijna alles kan gerealiseerd worden. Epoxy vloeren worden ook verkocht onder de naam grindvloeren of gietvloeren. Bij een grindvloer moet u denken aan een laag hele kleine steentjes, die met behulp van acrylaat of epoxyhars verzegeld worden en afgewerkt to een mooie egale vloerbedekking. Hierbij zijn eindeloos veel variaties mogelijk qua kleur en patronen, zoals bijvoorbeeld een epoxy vloer met bedrijfslogo. Een gietvloer bestaat uit gekleurde PU-hars met vulstof en verharder en wordt naadloos gegoten in alle RAL- of NCS kleuren. Een zogenaamde coating vloer is niet dikker dan 1 mm, heeft een gladde look en is vooral geschikt voor werkplaatsen, magazijnen en dergelijke. De epoxy vloeren van Janmaat worden alle geleverd met een garantie conform de algemene leveringsvoorwaarden.

Kies voor epoxy vloeren

Waarom zou u kiezen voor een epoxy vloer? Omdat u bent uitgekeken op parket, tapijt of andere traditionele vloerbedekking. Omdat epoxy vloeren u de warmte en het woonplezier van hout of tapijt geven, terwijl ze nauwelijks onderhoud vereisen. Omdat u epoxy vloeren perfect kunt combineren met vloerverwarming voor optimaal comfort. Omdat u bij een epoxyvloer uw eigen kleuren en specifieke patronen kunt bepalen, zodat u uw huis of bedrijf een uniek karakter kunt geven. Nog niet overtuigd? Kom eens langs bij Janmaat Grindvloeren en verdiep u in de eindeloze mogelijkheden van epoxy vloeren.

Voor een vrijblijvend advies of meer informatie neemt u contact op met:

Janmaat Grindvloeren

Noord 44, 2931 SK

Krimpen a/d Lek, Zuid Holland

Telnr. 0180 55 09 72

Faxnr. 0180 51 31 01

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.