Marmerstone vloer

Een Marmerstone vloer, ook wel genaamd marmerkorreltapijt of natuursteentapijt, is een bijzonder soort vloerbedekking die bestaat uit gepolijste marmer steentjes gevat in epoxyharsen. Een Marmerstone vloer wordt gemaakt uit marmerblokken die gebroken worden tot kleine steentjes. Deze worden vervolgens getrommeld om de scherpe kanten eraf te halen. Vervolgens worden de stenen vermengd met epoxyharsen en naadloos uitgesmeerd op de ondergrond. Bij Janmaat kunt u kiezen uit maar liefst 19 prachtige natuurlijke kleuren voor uw Marmerstone vloer. De verschillende kleuren zijn overigens ook te combineren tot uw eigen unieke tint. De afmetingen van de marmer steentjes variëren van 1-12 mm. De dikte van een Marmerstone vloer is afhankelijk van de korrelgrootte die u kiest en ligt tussen de 6-20 mm.

 

Waar legt u een Marmerstone vloer

Marmerstone vloeren kunnen door het gehele huis gelegd worden. Alleen voor natte ruimtes is Marmerstone minder geschikt omdat marmer van nature een poreus gesteente is. Een Marmerstone vloer komt het beste tot zijn recht als hij niet geseald is, maar sealen is uiteraard wel mogelijk voor een optimale bescherming. De Marmerstone vloer laat zich overigens eenvoudig schoonmaken. Inloopvuil en stof kunt u gewoon met stofzuigen verwijderen. Vlekken van bijvoorbeeld wijn of koffie schrobt u de Marmerstone vloer met een sopje en een harde borstel.

 

Voordelen van Marmerstone

Mamerstone vloeren hebben een ongeëvenaarde, exclusieve uitstraling die nog het meest doet denken aan Terrazzo. Ze zijn comfortabel en voelen beslist niet koud aan. Door de bijzondere samenstelling heeft een Marmerstone vloer een geluidsabsorberende werking en is hij zeer slijtvast. De vloer is naadloos aan te brengen over bijvoorbeeld een hele etage en kan ook voor plinten worden gebruikt. Marmerkorreltapijt heeft nauwelijks onderhoud nodig en is prima te combineren met vloerverwarming. Denkt u ook over een Marmerstone vloer, kom dan eens langs in de showroom van Janmaat. Of kijk alvast op http://www.janmaatgrindvloeren.nl/Vloeren/marmer-korrel-tapijtvloer.html. Wij vertellen u graag alles over Marmerstone en u kunt zich rustig oriënteren op de vele kleurmogelijkheden. En uiteraard staat de koffie voor u klaar!

 

Voor meer informatie over Marmerstone vloeren neemt u contact op met:

 

Janmaat Grindvloeren

Noord 44, 2931 SK

Krimpen a/d Lek, Zuid Holland

Telnr. 0180 55 09 72

Faxnr. 0180 51 31 01

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marmerstone vloer | Janmaat Grindvloeren