Bedrijfsvloeren

Aan bedrijfsvloeren worden vaak hoge eisen gesteld, afhankelijk van het doel waarvoor ze gebruikt worden. Afhankelijk van de wettelijke eisen die aan bedrijven gesteld worden, moeten ze vaak slijtvast zijn, vloeistofdicht en resistent tegen chemische stoffen en bacteriën. Ook moeten ze liefst gemakkelijk schoon te houden zijn. Janmaat Grindvloeren biedt een assortiment bedrijfsvloeren van hoge kwaliteit en geschikt voor allerlei toepassingen. Wij leveren en plaatsen onder andere gietvloeren, epoxy rolcoating, coating vloeren, PU-cem, PMMA, en industrievloeren in diverse uitvoeringen. Daarbij zijn er letterlijk honderden mogelijkheden qua kleur en design.

Onze merken

Kunststofvloeren

Een kunststofvloer is vloeistofdicht, duurzaam en eenvoudig te onderhouden.De vloer kan worden voorzien van hitte bestendige delen of een antislip laag die bij sommige delen van de vloer dikker kan worden aangebracht. U kunt hierbij denken aan een kunststofvloer in een industriële keuken.

Meer informatie over kunststofvloeren?

Voor meer informatie en een prijsindicatie over kunststofvloeren kunt u gebruik maken van ons offerte aanvraagformulier.

  

Industrievloeren

Een industrievloer‚ is een zeer harde kunststof vloer met een volledig glad oppervlakte. Een industrievloer is er op basis van epoxy. U weet zelf uiteraard het beste aan welke eisen uw industrievloer moet voldoen. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste naadloze kunststof vloer. Op deze manier betaalt u nooit meer dan nodig is.

 

Winkelvloeren

Winkelvloeren moeten mooi, slijtvast en gemakkelijk in onderhoud zijn. Kies daarom voor een winkelvloer van Rezina Cemento. En gietvloer op cement basis is zeer trendy en heeft een industriële uitstraling. Een esthetische of functionele vloer vraagt een goede voorbereiding, netheid van werken, oog voor detail, maar is bovenal maatwerk.

Het aanbrengen van een Rezina cemento is ambachtelijk werk en vereist vakmanschap, jarenlange ervaring en deskundigheid.

Meer informatie en een prijsindicatie over rezina cemento? Maak gebruik maken van het‚ offerte aanvraagformulier.

Type bedrijfsvloeren

Gietcoatings
Gegoten vloer die tussen een coatingvloer en een gietvloer inzit, groot voordeel is de lage prijs per m2. Bovendien naadloos, grote belastbaarheid en decoratief in te strooien.

Gietvloeren
Een industriële epoxy gietvloer is een dikkere versie van onze gietcoatingvloer. De epoxy gietvloer is strak, gemakkelijk schoon te houden en kent een aantrekkelijk lage investering per vierkante meter.

PMMA vloeren
Industriële vloerafwerking die in één dag wordt voorzien van 3 of 4 lagen waarna deze de volgende dag volledig belastbaar is, naadloos, decoratief, hoge belastbaarheid, stroef en zeer slijtvast.

PU Cem vloeren
Industriële vloerafwerking op basis van Polyurethaan en cement (PU Cem) die in 1 of 2 lagen wordt aangebracht waarna zeer snel belastbaar; naadloos, hoog chemisch belastbaar, antislip en slijtvast.

Puma vloeren
Industriële vloerafwerking op basis van Pmma die in één dag wordt aangelegd in grotere laagdiktes, geschikt voor vriescellen en als vloeroptimalisatie; cover-up voor vloeren in slechte staat. Puma vloeren zijn naadloos, krimpvrij, elastisch, stroef en zeer slijtvast.

Triflex systemen
Diverse afwerkingen op basis van gemodificeerde Pmma harsen die op allerlei manieren toepasbaar zijn, overlaagbaar op beton en asfalt. Scheur overbruggend, slijtvast, snel belastbaar.

rezina janmaat

Janmaat bedrijfsvloeren

Wilt u zich oriënteren op de mogelijkheden die wij bieden voor bedrijfsvloeren? Kijk alvast eens bij het vloeren overzicht. Daar ziet u een overzicht van de verschillende typen vloeren die Janmaat levert, waaronder ook diverse grindvloeren. Voor een deskundig advies en goede voorlichting over de specifieke eigenschappen van de bedrijfsvloeren bent u welkom in onze showroom. Wij nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden en samen met u te kijken naar de beste oplossing voor uw bedrijfsvloer.

Kennismaken met de bedrijfsvloeren experts van Janmaat? Neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Janmaat Vloeren B.V.

Noord 44, 2931 SK

Krimpen a/d Lek, Zuid Holland

Telnr. 0180 55 09 72

Faxnr. 0180 51 31 01

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bedrijfsvloeren | Janmaat Grindvloeren