Beton coating

 

Winkels, kantoren en fabrieken hebben al jarenlang goede ervaringen met gietvloeren en coating systemen. Ook de consument ziet tegenwoordig de talloze voordelen van deze vloer.

De gietvloer is makkelijk in het onderhoud, kleurvast, slijtvast, brandwerend en is verkrijgbaar in vele mooie varianten. Kortom, een vloer die uitermate geschikt is voor zowel garages, woon- en leefruimtes als voor zakelijke en industriële ruimtes. Voor elk project kunt u rekenen op ons deskundig advies.

 

Wij leveren o.a. de volgende coating- en gietvloeren:

 

• Epoxy Coating

• PU Coating

• Betonlook

• PU Gietvloeren

 

Epoxy coating

De epoxy coating wordt afhankelijk van de toepassing, in verschillende opbouwen aangebracht: van decoratief tot zeer chemisch resistent. Dit is dan ook de reden waarom wij graag van u vernemen voor welke ruimte, toepassing en gebruikerseisen de coating vloer aan moet voldoen. Zo kunt u de vloer in mat, zijdeglas en in meer of mindere mate antislip laten uitvoeren.

 

VAC PU Coating

De VAC PU coating is een coating-systeem van 0,02 tot 0,06 mm en wordt aangebracht als de vloer licht mechanisch wordt belast. Afhankelijk van de toepassing kan gekozen worden voor chemisch resistente systemen tot aan decoratieve systemen. De PU Coating is ten op zichte van de Epoxy coating chemisch restenter en slijtvaster (Epoxy gietvloeren zijn harder en meer krasgevoelig). Dit coating-systeem kan ook toegepast worden op wanden.