Ongelimiteerde vrijheid verschaft aan oppervlakten.

 

PANDOMO‚® Floor en PANDOMO‚® FloorPlus opent een veelvoud aan exclusieve designmogelijkheden voor iedere kamer: de basis is een cementachtige bedekking van de vloer, die een bijna ongelimiteerd bereik van ontwerpen en kleuren toestaat,

dankzij zijn unieke designconcept.

Alle typen vloeren kunnen vrij en gemakkelijk ontworpen worden, terwijl ze de ideale condities bieden voor het perfect implementeren van de visie van de planner.

Het zal een stuk van overtuigende architectuur van fascinerende intensiteit zijn.

Het idee is even simpel als aanstekelijk: Gladde, heldere floeroppervlakten worden gecreëerd in een moderne en versimpelde look door deze materialen op basis van cement. PANDOMO‚® Floor en PANDOMO‚® FloorPlus gebruiken is opwindend door‚  de overvloed van mogelijke variaties. De basismaterialen kunnen gekleurd worden met PANDOMO‚® kleurpigmenten.

Unieke designeffecten kunnen ingewerkt worden en‚  gekleurde plafond-, muur- en vloeroppervlakten kunnen naadloos naast elkaar geplaatst worden; daarbij kunnen elementen van andere binnenshuis-designmaterialen gemakkelijk betrokken worden

 

PANDOMO‚® FloorPlus biedt ook de mogelijkheid een speciaal geselecteerde aggregaat te integreren in de vers genivelleerde vloer, wat de oppervlakte harder en robuuster maakt zonder dat die zijn uiterlijk verliest. Vrijheid in vorm en kleur: het architectonische design is doorslaggevend voor een kamer met PANDOMO‚®. Monochrome oppervlakten zijn even mogelijk als ornamentale, blanke en decoratieve ontwerpen.

 

‚  ‚ woonkamergietvloer