Service beurt voor uw gridvloer, betonlook of gietvloer vloer.

 

Vaak wordt er voor harde vloeren gekozen vanwege de duurzaamheid en voor het gemakkelijke onderhoud binnen een woning en/of bedrijf. Echter wordt er vaak vergeten dat de harde vloer periodiek onderhouden dient te worden.

Een siergrindvloer is in principe een onderhoudsarme vloerafwerking. Lange tijd kunt u het onderhoud van uw grindvloer uitvoeren met een waterzuiger om ongelukjes te verhelpen. Maar u zult merken dat er met de tijd toch een vervuiling plaats zal vinden, afhankelijk van de gebruiksintensiteit.

Regelmatige professionele reiniging van uw siergrindvloer draagt bij aan meer woongenot

Uw vuile siergrindvloer is voor ons een uitdaging! Uw siergrindvloer wordt weer als nieuw, verkrijgt weer haar oorspronkelijke kleur, mits niet verkleurd onder invloed van zonlicht of eerder toegepaste (zware) chemicaliën.

Wenst u de vloer professioneel schoon te laten maken?

Schoonmaakbeurt vanaf 30 m² vanaf 15,00 per m² inclusief BTW.

Heeft u een grindvloer? Wilt u deze vloer een andere kleur geven? Een Rep-pox van Janmaat vloeren doet het allemaal vanaf 40 meter,
verkrijgbaar als doe het zelf pakket" v.a. € 19.50 per m² , iclusief BTW.

 

Betonlook, gietvloer REINIGING.

Door het gladde oppervlak van de Gietvloer is deze goed te reinigen met een stofzuiger (met parketborstel). Het reinigen met behulp van een swiffer is ook mogelijk Droge reiniging is vooral bedoeld om het ergste vuil en stof te verwijderen.

 

Vochtige reiniging van een gietvloer en betonlook vloer.

Door de dichtheid van de Gietvloeren zijn deze goed reinigbaar. Het gebruik van een schone dweil met alleen water volstaan in de regel om de Gietvloeren schoon te houden. Het gebruik van een schoonmaakmiddel is niet direct noodzakelijk. Wanneer u een schoonmaakmiddel wenst te gebruiken dan adviseren wij u het gebruik van de Vloerreiniger PU Reiniger  20-1270.

 

Schoonmaakmiddel bestellen?
Dit kan besteld worden door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag duidelijk aangeven waar het schoonmaakmiddel naar toe gestuurd kan worden. u ontvangt van ons een factuur, zodra het bedrag op onze rekening getraceerd is, wordt het schoonmaakmiddel verstuurd.

 

* de benoemde prijzen zijn richtprijzen.