Janmaat Vloeren is opgericht in 1996 als handelsbedrijf.

Beschermde vloeren op basis van epoxy en polyurethaan harsen werden in het Nederland maar ook daar buiten geleverd en gelegd.

Al vrij snel na de oprichting werd besloten tot de oprichting van een fabriek, waar men de producten zelf fabriceerde.

Sinds die tijd is er veel veranderd op gebit van kunstroofvloeren, zoals epoxy en polyurethaan.

Tegelijkertijd legde Janmaat vloeren zich toe op vloer afwerkingssystemen voor alle mogelijke industriële en decoratieve toepassingen.

 

Een sfeervolle showroom is onderdeel van onze gezellige woonboerderij en ons team ontvangt u hier graag voor een rondleiding.

Waarop kunt u rekenen bij Janmaat vloeren ?

 

Dankzij onze ruime ervaring staan wij garant voor het beste advies afgestemd op uw persoonlijke woon- of werksituatie.

 

Janmaat Bedrijfsvloeren

Voor de industriële toepassing zijn de volgende Produkten beschikbaar :

Gietcoatings
Gegoten vloer die tussen een coatingvloer en een gietvloer inzit, groot voordeel is de lage prijs per m2. Bovendien naadloos, grote belastbaarheid en decoratief in te strooien.

Gietvloeren
Een industriële epoxy gietvloer is een dikkere versie van onze gietcoatingvloer. De epoxy gietvloer is strak, gemakkelijk schoon te houden en kent een aantrekkelijk lage investering per vierkante meter.

PMMA vloeren
Industriële vloerafwerking die in één dag wordt voorzien van 3 of 4 lagen waarna deze de volgende dag volledig belastbaar is, naadloos, decoratief, hoge belastbaarheid, stroef en zeer slijtvast.

PU Cem vloeren
Industriële vloerafwerking op basis van Polyurethaan en cement (PU Cem) die in 1 of 2 lagen wordt aangebracht waarna zeer snel belastbaar; naadloos, hoog chemisch belastbaar, antislip en slijtvast.

Puma vloeren
Industriële vloerafwerking op basis van Pmma die in één dag wordt aangelegd in grotere laagdiktes, geschikt voor vriescellen en als vloeroptimalisatie; cover-up voor vloeren in slechte staat. Puma vloeren zijn naadloos, krimpvrij, elastisch, stroef en zeer slijtvast.

Triflex systemen
Diverse afwerkingen op basis van gemodificeerde Pmma harsen die op allerlei manieren toepasbaar zijn, overlaagbaar op beton en asfalt. Scheur overbruggend, slijtvast, snel belastbaar.