Pandomo vloeren

Er is steeds meer vraag naar naadloze vloeren met een industrieel uiterlijk, maar dan wel met de eigenschappen van warmte, decoratief uiterlijk, exclusiviteit en slijtvastheid.De Pandomo‚® is een vloer met een industrieel karakter die geheel naar de bovenstaande eigenschappen speciaal is ontwikkeld. Pandomo vloeren worden naadloos gelegd en zijn op basis van cement. Door het natuurlijke materiaal doet het geheel niet kil en kunstmatig aan maar vormt het juist een warme toevoeging voor uw interieur. De dikte van de vloer is 5-8 mm.
csm RolfBenz Pandomo 48 b442cb7ff0


Pandomo designvloeren zijn in vele kleuren leverbaar.
Helder wit, zachte grijstinten, betongrijs of antraciet, diep rood of warme terra kleuren, taupe-tinten, stralend blauw of grasgroen. De mogelijkheden zijn onbeperkt en elke vloer is uniek.
Pandomo vloeren worden in diverse slijpgangen gepolijst en hierna afgewerkt met een speciaal gepatenteerd uithardend olie-wax systeem. Het unieke van dit systeem is dat de vloer een zijdeglans uiterlijk krijgt met een warme uitstraling. Het natuurlijke vloeigedrag zorgt ervoor dat de vloer op subtiele wijze een levendig uiterlijk krijgt, uiteraard afhankelijk van kleurkeuze.

Pandomo designvloeren worden naadloos gelegd, van 3m‚² tot 3000m‚². Vrijwel elke ruimte is geschikt voor een Pandomo designvloer.